Jídelníček vývařovny

Změna jídelníčku vyhrazena.

Čísla v závorkách označují alergeny, které daný pokrm obsahuje.

Zobrazit přehled alergenů Typ: PDF dokument, Velikost: 283.51 kB

Pro tisk jídelníčku z PC si ho zobrazte a zmáčkněte na klávesnici Ctrl+P.

pondělí 19. 5.

polévka:
Polévka s masem a krupicí (alergeny č. 1, 3, 7, 9)
hlavní jídlo:
Zeleninové lečo, brambory (alergeny č. 3, 7)

úterý 20. 5.

polévka:
Polévka čočková (alergeny č. 1, 7)
hlavní jídlo:
Vepřová pečeně, máslové noky, salát z čínského zelí (alergeny č. 1, 3, 7, 12)

středa 21. 5.

polévka:
Polévka hovězí s těstovinovou rýží (alergeny č. 1, 3, 7, 9)
hlavní jídlo:
Koprová omáčka, hovězí maso, brambory (alergeny č. 1, 7)

čtvrtek 22. 5.

polévka:
Polévka kmínová (alergeny č. 1, 3, 7, 9)
hlavní jídlo:
Krůtí maso na slanině, houskový knedlík, červené zelí (alergeny č. 1, 3, 7)

pátek 23. 5.

polévka:
Polévka pórková (alergeny č. 1, 3, 7)
hlavní jídlo:
Vepřový plátek na kari a žampiónech, rýže (alergeny č. 7)