Jídelníček vývařovny
Změna jídelníčku vyhrazena.
Čísla v závorkách označují alergeny, které daný pokrm obsahuje.
Zobrazit přehled alergenů Typ: PDF dokument, Velikost: 283.51 kB
Pro tisk jídelníčku z PC si ho zobrazte a zmáčkněte na klávesnici Ctrl+P.
pondělí 19. 5.
polévka:
Polévka s masem a krupicí
(alergeny č. 1, 3, 7, 9)
hlavní jídlo:
Zeleninové lečo, brambory
(alergeny č. 3, 7)
úterý 20. 5.
polévka:
Polévka čočková
(alergeny č. 1, 7)
hlavní jídlo:
Vepřová pečeně, máslové noky, salát z čínského zelí
(alergeny č. 1, 3, 7, 12)
středa 21. 5.
polévka:
Polévka hovězí s těstovinovou rýží
(alergeny č. 1, 3, 7, 9)
hlavní jídlo:
Koprová omáčka, hovězí maso, brambory
(alergeny č. 1, 7)
čtvrtek 22. 5.
polévka:
Polévka kmínová
(alergeny č. 1, 3, 7, 9)
hlavní jídlo:
Krůtí maso na slanině, houskový knedlík, červené zelí
(alergeny č. 1, 3, 7)
pátek 23. 5.
polévka:
Polévka pórková
(alergeny č. 1, 3, 7)
hlavní jídlo:
Vepřový plátek na kari a žampiónech, rýže
(alergeny č. 7)